Onze werkwijze

Persoonlijke benadering

Klantvriendelijkheid staat bij Oogkliniek Drechtsteden voorop. De sfeer is erop gericht om u helemaal op uw gemak te laten voelen. Onze mensen, die bijna allemaal vanaf het begin in 2002 bij ons centrum werkzaam zijn, nemen royaal de tijd voor u. U zult ervaren dat hun benadering heel persoonlijk is.

Volgens strikte protocollen

Oogkliniek Drechtsteden houdt zich nauwgezet aan de strikte protocollen die zijn opgenomen in de Consensus Refractiechirurgie.

Deze is opgesteld door het Nederlandse Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC, zie www.ooglaseradvies.org), waarbij onze oogchirurgen zijn aangesloten. Waar nodig heeft Oogkliniek Drechtsteden de NGRC-consensus zelfs aangevuld met eigen protocollen. Alles is erop gericht om uw kostbare ogen de grootst mogelijke veiligheid te bieden!

Kans op verwisseling vrijwel nihil

In Oogkliniek Drechtsteden werken steeds dezelfde mensen samen in een hecht en relatief klein team. Dit maakt de kans op medische fouten (zoals het toepassen van een verwisseld behandelprofiel) al uiterst klein. Om echter elk risico op persoonsverwisseling uit te sluiten, is uw dossier voorzien van uw foto.

Geen wachtlijsten

Het ontbreken van een wachtlijst is een groot verschil met veel ziekenhuizen. In de praktijk betekent dit natuurlijk niet dat u bij wijze van spreken meteen morgen een behandeling kunt ondergaan. Oogkliniek Drechtsteden bereidt elke behandeling heel zorgvuldig voor en dit kost vanzelfsprekend tijd. Met de hele procedure, van voorlichting tot nazorg, kunt u echter op elk gewenst moment beginnen.