Patiëntbegeleider ter voorbereiding OK complex
– 24 uur per week –

Wat ga je doen?
Als patiëntbegeleider ben je o.a. verantwoordelijk voor de begeleiding van een patiënt voor en na een operatie. Tijdens de begeleiding informeer je de patiënt over de behandeling en bied je een luisterend oor bij vragen. Je bent sensitief genoeg om te signaleren of een patiënt zenuwachtig is en hebt de capaciteit om een patiënt gerust te stellen. Na een interne training draag je mede zorg voor alle werkzaamheden op de CSA (centrale sterilisatie afdeling).  Je werkt in een OK complex voorzien van 2 operatie kamers en een behandelkamer voor ooglaserbehandelingen. Kortom een uitdagende functie waar je werkt in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een gemotiveerd team met oogartsen en OK-assistenten.

Wat verwachten wij van jou?
Jij beschikt over een afgeronde MBO opleiding. Enige ervaring in soortgelijke functie is een pré. Je bent empatisch, secuur, beschikt over goede communicatieve vaardigheden maar je bent vooral een hartelijke en hulpvaardige persoonlijkheid die een waardevolle aanvulling is op het bestaande team.

Wat bieden we jou?
Naast een marktconform salaris – op basis van ervaring – en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao ZKN (13e maand, PLB uren, Pensioen en reiskostenvergoeding € 0,19 ongelimiteerd) bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor de patiënt en elkaar centraal staat. Wij bieden een tijdelijk contract van een jaar met de intentie na gebleken tevredenheid van beide kanten, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Reageren
Geïnteresseerd? Stuur dan een gemotiveerde brief met een recente foto en je cv  t.a.v. mevrouw. J. Dekker. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Dekker of Jeannette van der Tak op telefoonnummer 078-6151524. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet opgenomen in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.