OMLOOP ASSISTENTES (24 tot 40 uur per week)

Oogkliniek Drechtsteden groeit!
Hierdoor nemen ook onze werkzaamheden binnen de diverse disciplines toe.
Heb je ambities, ben je in het bezit van een diploma op MBO-niveau 4 en op zoek naar een uitdagende functie op jouw vakgebied of sta je juist op het punt een carrière-switch te maken en heb je een zorgend karakter? Solliciteer dan zeker naar deze functie met uitzicht op mooie interne doorgroeimogelijkheden!

Wij zijn per direct op zoek naar:

OMLOOP ASSISTENTES MET AMBITIE
24 tot 40 uur per week

Wat je gaat doen:
Als omloop assistente word je intern opgeleid voor het begeleiden van onze patiënten van en naar de operatiekamer, ben je empathisch naar onze patiënten en verzorg je tegelijkertijd de benodigde werkzaamheden binnen de procedures van onze kliniek.
Daarnaast word je in de gelegenheid gesteld te werken aan je ambities en begin je met de opleiding tot sterilisatie assistent(e). In dit traject leer je op juiste wijze reinigen, desinfecteren, verpakken en steriliseren van instrumentensets, waarbij je doorlopend rekening houdt met de hoge kwaliteit standaard die wij hanteren voor onze patiënten.
Binnen onze organisatie staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Bij gebleken geschiktheid behoort de opleiding tot Operatie medewerker cataract chirurgie tot de mogelijkheden.

Wat jij kan:
Je bent minimaal in het bezit van een diploma op MBO-niveau 4 en bent bereid opleidingen te volgen waarmee je je eigen carrière-pad binnen onze organisatie richting geeft. Ervaring is niet nodig, maar wel een pré.
Je hebt een collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een hartelijke en verzorgende persoonlijkheid. Uiteraard werk je snel maar nauwkeurig, ben je geordend en stressbestendig.

Wie wij zijn en wat wij bieden:
Oogkliniek Drechtsteden is een zelfstandig behandelcentrum voor medisch specialistische oogheelkunde. Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken en wij gezamenlijk optimale zorg verlenen.
Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao ZKN bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor elkaar en de patiënt centraal staat.

Interesse?
Stuur dan een gemotiveerde brief en je cv (inclusief foto) t.a.v. mevrouw L. Nieuwstraten.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur op telefoonnummer 06-43079087. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet opgenomen in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.