Mevrouw C. den Bouw – Apon

Goede begeleiding en duidelijke uitleg

Het is ongelooflijk dat ik na 20 jaar bril en lenzen dragen, weer scherp kan zien. Ik ben er zo blij mee! Voorheen had ik lenzen en die was ik zat, ze gingen irriteren.

Het vooronderzoek kost even tijd, het geeft een heel vertrouwd gevoel dat alle metingen goed en professioneel worden gedaan. Ik heb het vooronderzoek voorafgaand aan het ooglaseren gedaan, dus ik was in 1 ochtend klaar! Het ooglaseren is een relatief kleine ingreep, het gaat best snel en tijdens de behandeling voelde ik niets.

Ook werd alles goed begeleid, ik kreeg duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren. De eerste drie dagen na de behandeling vond ik heftig. Ik had veel pijn en verdroeg geen licht. Veel slapen en pijnstilling waren voor mij de enige remedie. Vanaf dag 4 werd de pijn stukken minder en vanaf dag 6 zag ik scherp, fantastisch. De eerste 4 maanden had ik ’s nachts nog last van droge ogen, maar met de voorgeschreven druppels was dit goed te verhelpen. Na 6 maanden had ik hier geen last meer van. Ik vond het heel prettig dat ik voor vragen altijd contact met OLCD kon opnemen. Gedurende een jaar na de behandeling volgden er regelmatig controles.

Al met al ben ik heel positief over de persoonlijke benadering en de professionele aanpak van OLCD. Ik was getipt door iemand die ook bij OLCD een ooglaserbehandeling heeft ondergaan en zeer positief was. En ik kan dat alleen maar onderschrijven. De eerste week na de behandeling was even afzien, maar het is het resultaat dubbel en dwars waard. Ik zou het zo weer doen.

Lees het verhaal van Anne Kramer - van Herk Goede service en 24 uur bereikbaar