Referentie Ooglasercentrum paarse jas

Jannie van den Heuvel

Pluspunt is dat de operatie in de kliniek plaatsvindt.

Een jaar of vier geleden kwam ik voor het eerst in het OLCD, als chauffeur/begeleider van mijn dochter, die haar ogen wilde laten laseren. Zij had voor het OLCD gekozen na warme aanbevelingen van “ervaringsdeskundigen”.

Bij lezen en autorijden ondervond ik problemen met de multifocale lenzen, die ik al 25 jaar droeg. Een multifocale bril loste de problemen niet op, beslagen glazen, dode hoek, kortom lastig.

Tijd om een afspraak te maken voor een quickscan. Daaruit bleek dat een implantatie van ReSTOR lenzen mij mijn plezier in lezen en autorijden kon teruggeven.

Een maand later is de operatie uitgevoerd en de volgende ochtend kon ik de krant lezen zonder lenzen of bril. Een klein wondertje. ’s Morgens als ik wakker word kan ik nu zonder bril zien hoe laat het is, een geweldig begin van de dag.

Deskundig, rust en duidelijkheid

Over de gang van zaken bij het OLCD ben ik zeer tevreden: deskundigheid, rust en duidelijkheid over het te verwachten resultaat. Pluspunt is dat de operatie in de kliniek plaatsvindt. De ingreep zelf, met uitleg over alle stappen, is pijnloos en weinig belastend. Prettig dat de volgende ochtend gebeld wordt en dat zo nodig contact kan worden opgenomen.

Lees het verhaal van Nelleke van der Feest Het mag toch wel een wonder heten…..