Gwendolyn Nauta

De artsen waren erg vriendelijk en geduldig

Tijdens mijn werk als fotograaf had ik naast mijn fotospullen nog een heel assortiment bij me: lenzen, vloeistof, lenzenhoudertje en voor de zekerheid ook mijn bril. Best lastig om er altijd aan te denken alles mee te nemen.

Daarom leek het me geweldig om niet meer afhankelijk te zijn van contactlenzen of een bril. Via een collega kwam ik in contact met OLCD en na de quickscan bleek ik in aanmerking te komen voor een ooglaserbehandeling. Goed nieuws dus!

De artsen en het overige personeel waren erg vriendelijk en geduldig. Alles kwam zeer professioneel en betrouwbaar op mij over. De behandeling zelf verliep op zich prima. De dag erna werd ik gebeld door OLCD om te vragen hoe de nacht was geweest en of er verdere bijzonderheden waren. Ik had ’s avonds na de behandeling veel pijn gekregen, dit duurde nog drie dagen. Maar dat is normaal volgens mij. Gelukkig werd ik hierin goed begeleid. Ook het meekrijgen van alle benodigde medicijnen was uitstekend geregeld, evenals de geschreven uitleg voor mijn verzorger over hoe en wanneer je alles moest toedienen.

Nu, 6 maanden na de behandeling, ben ik zeer tevreden met het resultaat en zal ik iedereen, die met het idee loopt om zijn ogen te laten laseren, aanraden om eens contact op te nemen met OLCD!

Lees het verhaal van Nicolle Janssen "To laser or not to laser...."