Edith Vervoort-Samuels

Vriendelijkheid, duidelijke uitleg gedurende het traject

Ik droeg altijd een bril. Ik had er genoeg van om iedere paar jaar veel geld aan een bril kwijt te zijn en met het klimmen der jaren ook nog een leesbril te moeten dragen.

Op zoek naar een betrouwbaar en goed aangeschreven adres, vertelde een van mijn medewerkers mij over haar positieve ervaring met OLCD. De quickscan en het vooronderzoek samen geven een goede indicatie van de mogelijkheden en je weet dan ook direct hoe het vervolgtraject zal lopen.

Na de Quickscan bleek dat de beste optie voor mij was om een ooglaserbehandeling te ondergaan, in mijn geval met ‘monovision’. Dit houdt in dat de oogarts één oog zodanig met de laser corrigeert, dat dit geschikt is om te lezen. Het andere oog corrigeert hij dan om ermee in de verte scherp te zien. Ik ben op vrijdagmiddag gelaserd en zondagmiddag kon ik tv. kijken en de krant lezen! Vanaf het moment van intake, begeleiding en behandeling tot en met de nazorg: in één woord fantastisch! Op iedere vraag kreeg ik een duidelijk antwoord en ik voelde me echt in veilige handen.

De sterke punten van OLCD?

Vriendelijkheid, duidelijke uitleg gedurende het traject, de wijze waarop de arts de procedure uitvoert (legt stap voor stap uit wat hij gaat doen) en het feit dat er de volgende dag gebeld wordt hoe het gaat. Tevens is men altijd beschikbaar voor vragen of hulp.

Lees het verhaal van Esther Wijnbelt Van OLCD gaat zo'n rust uit, dat ik mij meteen op mijn gemak voelde.