Baukje van Herk

Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en met vaste oogartsen

Ik ben zeer tevreden over OLCD. Mijn man, zoon en dochter hebben ook een ooglaserbehandeling ondergaan en zij hebben ook dezelfde positieve ervaringen.

Ik droeg en bril en merkte dat een leuke bril steeds duurder werd. Dit komt doordat ik dikke brilglazen nodig had en als je dan dunne glazen nodig hebt, wordt het een behoorlijk bedrag. Daarbij vond ik de beperking met zwemmen ook vervelend.

De quickscan en het vooronderzoek verliepen prima, niks engs aan. Ook de behandeling is goed te doen, ik wist precies wat er ging gebeuren dankzij de goede voorlichting. En er wordt gewerkt met moderne apparatuur en met vaste oogartsen uit Dordrecht, heel professioneel. Ook de nazorg vond ik uitstekend: toen ik wat last had met zonlicht ben ik heel goed en vriendelijk geholpen. Daarna heb ik hier geen last meer van gehad. In de zomer na het laseren zijn we gaan snorkelen in de rode zee in Egypte. Met bril zie je niks maar nu… het was geweldig! Ik ben echt van mijn bril verlost, zo ervaar ik dat. We hebben al verschillende mensen naar OLCD doorgestuurd en zullen dit blijven doen.

Lees het verhaal van Adriaan van Herk De nazorg vond ik in één woord geweldig