Adriaan van Herk

De nazorg vond ik in één woord geweldig

Door de kleinere brilmonturen en door het leesgedeelte werd mijn zicht steeds meer beperkt. Ook met autorijden is dat best hinderlijk. Ik vond dat het wel lang genoeg had geduurd en besloot om, net als de rest van mijn gezin, te kijken of mijn ogen gelaserd konden worden. En ik moet zeggen, het is me heel erg meegevallen.

Ik denk dat ik er van ons vieren het meest tegenop zag, maar ik heb de minste last gehad. Ik heb na de pijnstiller in het ooglasercentrum geen enkele pijnstiller gebruikt. Nog geen Paracetamolletje. De nazorg vond ik in één woord geweldig.

Mijn gezin heeft me over de streep moeten trekken en daar ben ik heel blij om. Ik heb een breder zicht, heb geen leesbril nodig en ook op de computer werken gaat prima. De sterke punten van OLCD vind ik de goede voorlichting en de persoonlijke benadering, altijd even vriendelijk. Daarnaast is het erg prettig dat je een mobiel nummer meekrijgt, dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week mag bellen. En de korte wachttijden, als je wilt kun je binnen 2 weken worden geholpen. Wij zijn alle vier heel tevreden en zouden het zo weer laten doen. Als ons jongste dochter Martine 18 jaar wordt mag ze het ook laten doen. Zij moet dus nog 7 jaar wachten!

Lees het verhaal van AnneMarie, Ingrid & Monique Achteraf was het de perfecte keuze