Mogelijke complicaties

Mogelijke complicaties en neveneffecten

Complicaties en neveneffecten zijn zeldzaam en met een nabehandeling te verhelpen. In uiterst zeldzame gevallen kan een ernstige complicatie leiden tot verslechtering van het gezichtsvermogen.

Enkele mogelijke complicaties na de ooglaserbehandeling zijn; Neveneffecten als schitteringen (glare/halo’s) om lampen en schaduwbeelden en lichtgevoeligheid. Deze effecten komen zelden voor en verdwijnen in de loop van de tijd.
Infecties zijn zeer zeldzaam en meestal goed met medicijnen te behandelen.
Ook kan een lichte ‘haze’ (littekenvorming) ontstaan. Dit verdwijnt meestal binnen enkele weken. En na enkele maanden kan regressie ontstaan. Dit is met een nabehandeling te corrigeren.

Meer informatie over onze ooglaserbehandeling?

Heeft u vragen over de werkwijze, behandelingen en mogelijkheden van onze kliniek? Onze medewerkers geven u graag meer informatie. Neem contact met ons op door te bellen naar 078-6151524 of stel uw vraag via ons  contactformulier en dan nemen we doorgaans binnen 1 werkdag contact met u op.

Gratis quickscan

Een ooglaserbehandeling is niet altijd mogelijk. Meld u aan voor een gratis quickscan en laat onze oogartsen vaststellen of u in aanmerking komt voor ooglaserbehandeling. Samen komen we tot een behandeling passend bij uw situatie. Wij behandelen alleen wanneer u geen risico loopt. Tijdens de quickscan informeren wij ook over de kosten en mogelijke zorgvergoeding die u kunt krijgen. Als u aangesloten bent bij een Nederlandse zorgverzekering bieden wij u standaard zorgkorting.

Gratis quickscan aanvragen