Edith Vervoort-Samuels

Vriendelijkheid, duidelijke uitleg gedurende het traject

Ik droeg altijd een bril. Ik had er genoeg van om iedere paar jaar veel geld aan een bril kwijt te zijn en met het klimmen der jaren ook nog een leesbril te moeten dragen.

Lees verder
Chris Bijl

Deze kliniek is een werkende combinatie van kwalitatief goede artsen en een uitstekende service door het ondersteunende werknemers.

In de voorbereidende fase heb ik veel gelezen over de klinieken op internet sites. Ik heb van enkele bekenden gehoord dat OLCD een uitstekende kliniek is. 

Lees verder
L.M.T. van der Spek Keyser

Ik zou het iedereen aanraden met een soortgelijk probleem

Twee jaar geleden heb ik na lang nadenken besloten om mijn beide ogen te laten behandelen door middel van lasertherapie. Vanaf mijn 15 e jaar was ik lenzendraagster. Door te weinig traanvocht was het de laatste 8 jaar steeds tevergeefs zoeken naar en te verdragen type contactlens.

Lees verder
AnneMarie, Ingrid & Monique

Achteraf was het de perfecte keuze

Ik, AnneMarie, was het vreselijk beu dat ik ’s nachts de wekker niet kon lezen. Dus ging ik op onderzoek uit bij diverse ooglasercentra. Uiteindelijk bleek de beste keus bij mij om de hoek te zitten. Het leuke daarbij was dat Martin Struijk mij van jongs af aan heeft geholpen aan bril, lenzen en nu […]

Lees verder
Adriaan van Herk

De nazorg vond ik in één woord geweldig

Door de kleinere brilmonturen en door het leesgedeelte werd mijn zicht steeds meer beperkt. Ook met autorijden is dat best hinderlijk. Ik vond dat het wel lang genoeg had geduurd en besloot om, net als de rest van mijn gezin, te kijken of mijn ogen gelaserd konden worden. En ik moet zeggen, het is me […]

Lees verder
Baukje van Herk

Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en met vaste oogartsen

Ik ben zeer tevreden over OLCD. Mijn man, zoon en dochter hebben ook een ooglaserbehandeling ondergaan en zij hebben ook dezelfde positieve ervaringen.

Lees verder