Esther Wijnbelt referentie ooglasercentrum
Esther Wijnbelt

Van OLCD gaat zo'n rust uit, dat ik mij meteen op mijn gemak voelde.

Via mijn moeder ben ik in contact gekomen met OLCD (zij heeft bij OLCD ca. 8 jaar geleden haar ogen zeer succesvol laten laseren).

Lees verder
Oud medewerker Ooglasercentrum grijze jas
Nelleke van der Feest

Het mag toch wel een wonder heten…..

.. dat ik omstreeks 07:00 uur in de ochtend op zaterdag 9 mei 2015, nog geen 24 uur na de operatie, met de gordijnen van de slaapkamer nog gesloten slechts bij het licht van een schemerlamp “zonder leesbril” op de iPad aan het werk ga.

Lees verder
Referentie Ooglasercentrum paarse jas
Jannie van den Heuvel

Pluspunt is dat de operatie in de kliniek plaatsvindt.

Een jaar of vier geleden kwam ik voor het eerst in het OLCD, als chauffeur/begeleider van mijn dochter, die haar ogen wilde laten laseren. Zij had voor het OLCD gekozen na warme aanbevelingen van “ervaringsdeskundigen”.

Lees verder
Nick de Bruin en Joke de Bruin

De nazorg is bij OLCD prima geregeld

Nick de Bruin: “Wij droegen allebei een multifocale bril, mijn vrouw de hele dag en ik vooral bij het lezen. Dat vonden we knap vervelend, mede door het vele poetsen en regelmatig beslaan. Voor ons als jonge vijftigers was een ooglaserbehandeling niet aantrekkelijk, want dan zou bij het lezen nog steeds een bril nodig zou […]

Lees verder
Anneke de Vries

De oogartsen van OLCD hebben ook een praktijk in het ziekenhuis

Mijn bril begon me steeds meer te irriteren. Telkens weer vuile of beslagen glazen en ook fietsen met een bril op vond ik vervelend. Ik voelde het ding de hele dag als een last. In de krant had ik over OLCD gelezen en heb toen de gratis quickscan gedaan. Hieruit bleek dat in mijn situatie […]

Lees verder
Marieke van Pelt

De nazorg is super geregeld

Uiteindelijk, na lang lezen op internet, heb ik vol overtuiging besloten cachet lenzen te laten plaatsen; eindelijk een einde maken aan de afhankelijkheid van mijn bril en lenzen. Zonder bril of lenzen zie ik werkelijk niets! Ik vind het geweldig nu weer te kunnen zien zonder hulpmiddel.

Lees verder