Administratief/Facilitair medewerker
– minimaal 24 uur per week –

Wat ga je doen?
Als administratief/facilitair medewerker ben je o.a.  verantwoordelijk voor het bestellen en intern verwerken van alle ontvangen goederen. Tevens valt het administratief verwerken van facturen in het boekhoudprogramma Exact onder jouw taken. Daarnaast zal je diverse ondersteunende werkzaamheden uitvoeren voor de verschillende disciplines binnen onze kliniek.

Kortom een uitdagende functie, waarbij je zowel op administratief als facilitair gebied je collega’s ontzorgt.

Wat bieden we jou?
Naast een marktconform salaris – op basis van ervaring – en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao ZKN (13e maand, PLB uren, Pensioen en reiskostenvergoeding € 0,19 ongelimiteerd) bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor elkaar en de patiënt centraal staat. Wij bieden een tijdelijk contract van een jaar met de intentie na gebleken tevredenheid van beide kanten deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten wij van jou?
Jij beschikt over een afgeronde relevante mbo-opleiding. Enige ervaring in soortgelijke functie is een pré. Je bent secuur, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en bent een hartelijke en hulpvaardige persoonlijkheid. Verder ben je proactief, fysiek sterk en energiek, maar vooral een teamplayer.

Reageren
Geïnteresseerd? Stuur dan een gemotiveerde brief met een recente foto en je cv                              t.a.v. mevrouw. J. Dekker. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Dekker of Jeannette van der Tak op telefoonnummer 078-6151524. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet opgenomen in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.